• Online only
YAMATO INVERTER YHW09DP Aer conditionat Constanta
  • YAMATO INVERTER YHW09DP Aer conditionat Constanta

YAMATO INVERTER YHW09DP Aer conditionat Constanta

0,00 RON
Tax included

Aer conditionat Constanta YAMATO NVERTER YHW09DP

MONTAJ STANDARD 250Lei

Quantity
STOC EPUIZAT

Montaj Aer Conditionat Constanta

Daca sunteti in cautarea unui ajutor de nadejde pentru orice operatiune de montaj aer conditionat in Constanta, ati ajuns unde trebuie. Societatea noastra reprezinta un partener de incredere pentru oricine alege sa apeleze la serviciile noastre.
Montaj aer conditionat – pentru a evita probleme ulterioare, montajul trebuie facut de o firma specializata care sa va ofere garantie. Montaj aer conditionat Constanta asigura montaj pentru orice marca de aparate de aer conditionat, indiferent de modelul acestuia. De-a lungul experientei noastre in acest domeniu, am realizat cat de important este sa satisfacem nevoile clientilor oferind servicii de montaj aer conditionat cat si service aer conditionat . In vederea realizarii acestui obiectiv, ne-am imbunatatit permanent modalitatea de a raspunde solicitarilor dumneavoastra dar si preturile oferite. Suntem in masura sa va oferim sprijinul nostru pentru montaj aer conditionat in tot Jud.Constanta. Apeland la noi va veti convinge de profesionalismul si seriozitatea echipelor noastre.
Executam montaj aer conditionat  pentru orice tip de aparat. Nu ezitati sa ne contactati!

Service aer conditionat Constanta

De asemenea pentru prelungirea duratei de viata si o mai buna functionare a aparatului Dumneavoastra de aer conditionat firma noastra va mai pune la dispozitie urmatoarele operatiuni de service aer conditionat si mentenanta aer conditionat :

Service aer conditionat  Constanta- verificari periodice obligatorii 

Service aer conditionat Constanta - curatare evaporator, condensator,  tava  condens 

Service aer conditionat Constanta- curatare filtre de interior  

Service aer conditionat Constanta - reumplere agent frigorific  

Suntem in masura sa va oferim sprijinul nostru in orice fel de problema de service aer conditionat. Apeland la noi va veti convinge de profesionalismul si seriozitatea echipelor noastre.
Oferim service pentru orice fel de sistem de climatizare. Nu ezitati sa ne contactati!

Gama aparatelor de aer conditionat Yamato este una din preferintele de top a clientilor interesati de sisteme de climatizare de buna calitate. Aparatul de Aer Conditionat Yamato inverter  are un design modern si ofera un confort maxim la un consum redus de energie. Aparatul de Aer Conditionat Yamato inverter are compresor Toshiba precum si sisteme eficiente de evacuare rapida a condensului realizat. Acesta functioneaza cu un agent refrigerant ecologic R410A.

Acest Aparat Aer Conditionat Yamato INVERTER are urmatoarele caracteristici:

-dezghetare inteligenta (aceasta optiune reduce timpul necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei de incalzire), economie de energie (controlul asupra turatiei compresorului permite o economie de energie mai mare cu peste 50%),auto curatare (dupa oprirea aparatului ventilatorul intern al unitatii interioare continua sa functioneze, uscand complet schimbatorul de caldura si impiedicand formarea bacteriilor si a mucegaiului), sterilizare COLD PLASMA(functie care permite eliminarea impuritatilor microscopice, a prafului si a bacteriilor de pana la 90%, de aici rezulta o calitate buna a aerului imbunatatita prin emisia de ioni negativi de oxigen), buton turbo, functie sleep, protectie impotriva aerului rece (la incalzire), auto generare cod eroare, 1W standby economic, timer, display LED, pornire la voltaj redus, dezumidificare, auto restart (daca aparatul se opreste ca urmarea unei pene de curent electric, va reporni automat cu setarile anterioare in momentul revenirii curentului electric), aparatul Aer Conditionat yamato inverter dispune de condensator auriu anti-coroziv Golden Fin (acesta creste eficienta procesului de incalzire prin accelerarea etapei de dezghetare, stratul auriu anti-coroziv protejeaza condensatorul de ploaie-zapada sau aerul sarat ), filtru anti-formaldehide, buton noapte. Aparatul de Aer Conditionat Yamato 9000 btu inverter este alegerea perfecta pentru dvs acesta oferindu-va un confort climatic maxim. Aparatul de Aer Conditionat Yamato inverter avand functiile de racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare va este util in orice anotimp al anului.

Aparatul AER CONDITIONAT YAMATO 9000 BTU INVERTER are urmatoarele caractetristici:

 

 

CAPACITATE DE RACIRE   BTU   9000/1500-11000
CAPACITATE DE INCALZIRE   BTU   9000/1500-12000
CAPACITATE RACIRE NOMINALA   kW   0.85  
CAPACITATE INCALZIRE NOMINALA   kW   0.90
SCOP     3.80
SEER     5.11
ALIMENTARE   V   230
AGENT FRIGORIFIC   ECO   R 410 A
TELECOMANDA     DA
DEBIT DE AER   M3/H   600
DIMENSIUNI UI   MM   770/283/201
DIMENSIUNI UE   MM   776/540/320
NIVEL DE ZGOMOT UI   DB   24/30/38
NIVEL DE ZGOMOT UE   DB   62
CLASA ENERGETICA     A
GREUTATE UI   KG   8
GREUTATE UE   KG   28
CONDENSATOR AURIU ANTI-COROZIV     GOLDEN FIN


NVERTER YHW09DP

Anunță-mă când este disponibil