Service aer conditionat Constanta

 

 

Service aer conditionat Constanta este in masura sa va ofere sprijinul in orice fel de problema de service aer conditionat. Apeland la noi va veti convinge de profesionalismul si seriozitatea echipelor noastre. Dispunem de echipe specializate care sunt gata sa intervina pentru remedierea problemelor aparute oriunde in Jud. Constanta
Service aer conditionat Constanta.

Un aer conditonat neingrijit poate avea consecinte grave asupra sanatati dumneavoastra, acesta poate sa contribuie la raspandirea micororganismeleor care va pot afecta sanatatea. Va punem la dispozitie service aer conditonat prin care puteti sa aveti o atmosfera placuta in conditii de siguranta.
Firma noastra are principalul obiect de activitate service aer conditionat Constanta si montaj aer conditionat Constanta ; avem toate cunostintele necesare dar si o experienta vasta in domeniu.
Avand experienta necesara in domeniu, societatea noastra va garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate cu un efort minim.Suntem in masura sa va oferim sprijinul nostru in orice fel de problema de service aer conditionat. Apeland la noi va veti convinge de profesionalismul si seriozitatea echipelor noastre.Oferim service pentru orice fel de sistem de climatizare.Societatea de service aer conditionat Constanta va mai sta la dispozitie cu urmatoarele operatiuni:

- Incarcare cu agent frigorific (freon)

- Inlocuiri piese defecte

- Vidare sistem

- Verificare presiune de lucru

- Remedieri trasee electrice

- Mutare unitate interioara

- Mutare unitate exterioara

- Matisari trasee

- Verificare traseu frigorific

- Refaceri trasee de scurgere

- Verificare functionare compresor

- Verificare termostat

- Verificarea starii sitemului de prindere

- Verificarea si curatarea vaporizatorului

- Igienizare unitate interioara

 

Toate lucrarile de service aer conditionat si montaj aer conditionat sunt executate cu materiale si scule de calitate specifice domeniului frigotehnic.

Intretinerea si igienizare aer conditionat

Temperaturile foarte ridicate de pe perioada verii au devenit din pacate aproape normale pentru conditiile climatice din tara noastra. Ca urmare, aparatul de aer conditionat a devenit o necesitate pentru locuintele si birourile din Romania. Cum probabil stiti, o data cu folosirea sistemelor de aer conditionat apar si o serie de probleme de sanatate, astfel germenii, bacteriile si ciupercile, denumiti in literatura de specialitate – alergeni-, care se formeaza in interiorul aparatului de aer conditionat, pe elementii radiatorului (vaporizatorului), tavitei de condens si pe diversele filtre ( contra prafului, mirosului…), se raspandesc în spatiul incaperilor provocand o diminuare generalã a imunitatii cailor respiratorii si infectarea acestora determinand: rinite, alergii, laringite, faringite, bronsite, micoze, etc.

Aerul umed din incapere absorbit in radiatorul de racire a aparatului de aer conditionat determina condensarea apei pe elementele vaporizatorului impreuna cu impuritalile fine, praful, parul uman si de animale, fum de tigara sau de lumanare, mucegaiul, igrasia, insecte, acarieni, acestea fiind suficient de fine pentru depasirea filtrelor aparatului.. Aici pe vaporizatorul aparatului de aer conditionat, combinatia dintre impuritatile de mai sus, umezeala si intuneric asigura mediul ideal pentru inmultirea bacteriilor si microorganismelor de tot felul. Dezvoltarea germenilor, bacteriilor si a ciupercilor aduc cu sine un miros neplacut, raspandit in incapere de sistemul ventilator al aparatelorde aer conditionat, dupa o perioada de exploatare care variaza de la cateva saptamani la cateva luni.

Concluzia? Aerul conditionat este urat mirositor, rece fiind, dar din pacate nici pe departe curat!
 Pentru a preveni aparitia mirosurilor neplacute cauzate de microorganismele din sistemele de aer conditionat specialistii recomanda curatarea periodica a filtrelor aparatelor dar si curatarea radiatorului ( partea metalica care condenseaza aerul umed din incapere) aparatului de aer conditionat.
Avantajele curatarii frecvente a aparatului de aer conditionat sunt:
- Un aer rece si proaspat;
- Inlaturarea disconfortului produs de mirosul neplacut degajat de aparatul de aer conditionat ;
- Scaderea riscurilor aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor  de aer conditionat;
- Realizarea unor importante economii, deoarece un aparat de aer conditionat cu radiatorul murdar are un randament cu 25% mai mic, functioneaza in cicluri mult prelungite fata de cat ar fi normal, suprasolicitand compresorul si instalatia de curent electric a casei datorita consumului de energie electrica marit;
- Marirea duratei de viata a aparatului de aer conditionat (ventilator, vaporizator, filtre).