Filter By

Gree

Aer Conditionat Constanta Gree, montaj, service, intretinere.

Noile modele Gree

• Având în vedere noile reglementări CE referitoare la eficiența energetică a aparatelor de aer condiționat, Gree a reproiectat modelul Change, păstrând însă design-ul elegant minimalist de la modelul de aer conditionat precedent.

• Noul model de aer conditionat, Change are la bază tehnologia G10 DC Inverter, având toate funcțiunile principale ale unui aparat de aer condiționat: răcire, încălzire, dezumidificare, mod automat, programare pe 24 de ore.

• În plus, modelul de aer conditionat actual are încorporat un purificator de aer Cold Plasma.

• Aparatul de aer conditionat are funcția de baleiaj automat sus-jos pe telecomandă, iar direcționarea stânga-dreapta a fluxului de aer se reglează manual. În plus aparatul de aer conditionat, Change beneficiază de funcția TURBO, de răcire sau încălzire rapidă a camerei și de funcția SLEEP, pentru a putea fi folosit fără să deranjeze și pe timp de noapte, pentru un somn liniștit.

• Față de modelul precedent, unitatea exterioară a aparatului de aer conditionat a fost mărită considerabil, asigurand astfel un schimb îmbunătățit de aer, reducând consumul de energie electrică și implicit permițâd aparatului de aer conditionat să se încadreze în noile standarde impuse de CE.

• Este ideal pentru cei care își doresc un aparat de aer condiționat complet, economic, silențios, durabil și fără probleme în exploatare, având în același timp un preț rezonabil.

• Capacitatile noului model de aparat de aer conditionat Gree împreună cu tehnologia Inverter fac din acest aparat soluția perfectă pentru climatizarea dormitorului dumneavoastră.

Tehnologia G10 Inverter explicată

• Tehnologia G10 Inverter a fost dezvoltată de Gree în anul 2012, primul aparat de aer conditionat cu această tehnologie nouă fiind vârful de gamă Hansol.

• Dezvoltarea și perfecționarea ulterioară a acestei tehnologii a dus la înglobarea ei în toate modelele de aparate de aer conditionat Inverter Gree. Performanțele excepționale ale aparatelor de aer conditionat Gree Change dotate cu această nouă tehnologie au condus la încadrarea și chiar depășirea specificațiilor impuse de ultimele norme ale Comunității Europene.

• Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de aer condiționat în funcție de anumiți parametri. Astfel, la pornirea unui aparat de aer condiționat, procesorul comandă compresorul la turație și capacitate maxime, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, astfel încât acesta doar să asigure menținerea tempreraturii setate.

• Tehnologia G10 Inverter a aparatelor de aer conditionat Gree presupune coborârea frecvenței de rotație a compresorului până la valoarea de 1 Hz, adică o rotație pe secundă, ceea ce se traduce prin economii importante de energie electrică, zgomotul produs de acest aparat în aceste condiții de funcționare fiind insesizabil.

Purificator de aer Cold Plasma

• Aparatul de aer condiționat Gree Change Inverter de capacitate 9.000 btu are încorporat un purificator de aer Cold Plasma. Acest purificator de aer produce ioni negativi și pozitivi, care în prezența virusurilor și bacteriilor se recompun și duc la înlăturarea eficientă a acestora.

• Împreună cu filtrul de praf lavabil, purificatorul de aer Cold Plasma asigură curățirea eficientă de impurități a aerului din încăperea dumneavoastră, astfel încât aerul respirat să fie de cea mai bună calitate.

Gree - Producătorul mondial Nr. 1 de aparate de Aer Condiționat

• Gree este la ora actuală cel mai puternic producător de aparate de aer condiționat, folosește cele mai avansate tehnologii cu care produce aparate de aer conditionat de calitate Premium având performanțe ridicate, specificații înalte, cu un grad de defectare de sub 0,1%, însă la prețuri rezonabile, ceea ce a determinat foarte multe mărci consacrate să își producă mărfurile aici.

• Statisticile arată faptul că în prezent 1 din 3 aparate de aer condiționat vândute în întreaga lume este produs de Gree.

• Având în vedere aceste aspecte, aparatele de aer condiționat Gree reprezintă alegerea ideală pentru asigurarea confortului dumneavoastră termic.

Aer conditionat Constanta Gree

Gree

There are 6 products.

Showing 1-6 of 6 item(s)

Active filters