Filter By

Yamato

Aer conditionat Constanta YAMATO, montaj si service. Aparatele de aer conditionat Yamato sunt dotate cu compresoare japoneze TOSHIBA de ultima generatie si beneficiaza de o garantie integrala de 3 ani. Sistemul de aer conditionat Yamato e primul pas in confortul pe care ti-l imaginezi: versatil, economic si durabil. Adaptabil oricarei locuinte, aparatul de aer conditionat Yamato face parte din clasa A de eficienta energetica. Asigura confortul necesar atat la racire cat si la incalzire oferind un climat termic adecvat atat vara cat si iarna, cu un consum redus de energie electrica.

Gama aparatelor de aer conditionat Yamato este una din preferintele de top a clientilor interesati de sisteme de climatizare de buna calitate. Aparatul de Aer Conditionat Yamato  inverter are un design modern si ofera un confort maxim la un consum redus de energie. Aparatul de Aer Conditionat Yamato inverter are compresor Toshiba precum si sisteme eficiente de evacuare rapida a condensului realizat. Acesta functioneaza cu un agent refrigerant ecologic R410A.

Acest Aparat Aer Conditionat Yamato INVERTER are urmatoarele caracteristici:

-dezghetare inteligenta (aceasta optiune reduce timpul necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei de incalzire), economie de energie (controlul asupra turatiei compresorului permite o economie de energie mai mare cu peste 50%),auto curatare (dupa oprirea aparatului ventilatorul intern al unitatii interioare continua sa functioneze, uscand complet schimbatorul de caldura si impiedicand formarea bacteriilor si a mucegaiului), sterilizare COLD PLASMA(functie care permite eliminarea impuritatilor microscopice, a prafului si a bacteriilor de pana la 90%, de aici rezulta o calitate buna a aerului imbunatatita prin emisia de ioni negativi de oxigen), buton turbo, functie sleep, protectie impotriva aerului rece (la incalzire), auto generare cod eroare, 1W standby economic, timer, display LED, pornire la voltaj redus, dezumidificare, auto restart (daca aparatul se opreste ca urmarea unei pene de curent electric, va reporni automat cu setarile anterioare in momentul revenirii curentului electric), aparatul Aer Conditionat yamato 9000 btu inverter dispune de condensator auriu anti-coroziv Golden Fin (acesta creste eficienta procesului de incalzire prin accelerarea etapei de dezghetare, stratul auriu anti-coroziv protejeaza condensatorul de ploaie-zapada sau aerul sarat ), filtru anti-formaldehide, buton noapte. Aparatul de Aer Conditionat Yamato inverter este alegerea perfecta pentru dvs acesta oferindu-va un confort climatic maxim. Aparatul de Aer Conditionat Yamato inverter avand functiile de racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare va este util in orice anotimp al anului.

Aer conditionat Constanta YAMATO

Yamato

There are 4 products.

Showing 1-4 of 4 item(s)

Active filters